fi en ru

Arvonta

Arvonta

Arvoimme 100 € lahjakortin voittajat Puuharyhmän kesäarvonnassa. Onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Timo S.
Suvi J.
Anu K.

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Isot Onnittelut!


Kilpailusäännöt: Voita 100 € lahjakortti Puuharyhmän puistoihin

  1. Kilpailun järjestää Puuharyhmä Oyj.
  2. Ei ostopakkoa. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä Postinen-kirjeessä tulleen kupongin osoitteeseen Visulahti, Visulahdenkatu 1, 50180 Mikkeli.
  3. Palkinto: Arvomme kolmelle henkilölle 100 € lahjakortin Puuharyhmän puistoihin. Lahjakortti on voimassa 13.8.2017 asti kaikissa Puuharyhmän huvittelupaikoissa (Serena, Tropiclandia, Visulahti, Puuhamaa). Lahjakortin voi käyttää sisäänpääsymaksuihin ja ravintolaostoksiin voimassaolopäivään asti. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholi- tai tupakkatuotteiden ostamiseen. Käyttämättä jäänyttä osuutta ei palauteta eikä lahjakorttia vaihdeta rahaksi.
  4. Arvonta: Arvontaan osallistuvat kaikki kilpailuaikana 24.6.–1.8.2016 saapuneet arvontalipukkeet. Arvonta tapahtuu Puuharyhmä Oyj:n puolesta valvotussa olosuhteessa 2.8.2016.
  5. Voittajille ilmoittaminen: Voittajat löytyvät Visulahden nettisivuilta 2.8.2016. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  6. Kilpailuun voi osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta Puuharyhmä Oyj:n henkilöstöä, muita tämä kilpailun järjestämisessä mukana olleita henkilöitä, sekä em. henkilöiden perheenjäseniä.
  7. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät Puuharyhmä Oyj:lle voiton sattuessa heidän kohdalleen oikeuden julkaista heidän nimensä ja asuinpaikkansa Visulahden nettisivuilla ja muussa viestinnässä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Muita osallistujien yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.