fi en ru

Arvonta

Arvonta

Arvoimme 100 € lahjakortin voittajat Puuharyhmän kesäarvonnassa. Onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Timo S.
Suvi J.
Anu K.

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Isot Onnittelut!


Kilpailusäännöt: Voita 100 € lahjakortti Puuharyhmän puistoihin

  1. Kilpailun järjestää Puuharyhmä Oyj.
  2. Ei ostopakkoa. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä Postinen-kirjeessä tulleen kupongin osoitteeseen Visulahti, Visulahdenkatu 1, 50180 Mikkeli.
  3. Palkinto: Arvomme kolmelle henkilölle 100 € lahjakortin Puuharyhmän puistoihin. Lahjakortti on voimassa 13.8.2017 asti kaikissa Puuharyhmän huvittelupaikoissa (Serena, Tropiclandia, Visulahti, Puuhamaa). Lahjakortin voi käyttää sisäänpääsymaksuihin ja ravintolaostoksiin voimassaolopäivään asti. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholi- tai tupakkatuotteiden ostamiseen. Käyttämättä jäänyttä osuutta ei palauteta eikä lahjakorttia vaihdeta rahaksi.
  4. Arvonta: Arvontaan osallistuvat kaikki kilpailuaikana 24.6.–1.8.2016 saapuneet arvontalipukkeet. Arvonta tapahtuu Puuharyhmä Oyj:n puolesta valvotussa olosuhteessa 2.8.2016.
  5. Voittajille ilmoittaminen: Voittajat löytyvät Visulahden nettisivuilta 2.8.2016. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  6. Kilpailuun voi osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta Puuharyhmä Oyj:n henkilöstöä, muita tämä kilpailun järjestämisessä mukana olleita henkilöitä, sekä em. henkilöiden perheenjäseniä.
  7. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät Puuharyhmä Oyj:lle voiton sattuessa heidän kohdalleen oikeuden julkaista heidän nimensä ja asuinpaikkansa Visulahden nettisivuilla ja muussa viestinnässä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Muita osallistujien yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.