Visulahti ei nuku talviunta - Vietä perheloma Visulahdessa

Visulahti ei nuku talviunta – Vietä perheloma Visulahdessa

Visulahti Mikkelissä lukeutuu Suomen tunnetuinpiin perhelomakohteisiin. Saimaan rannalla sijaitseva Visulahden matkailukeskus tunnetaan erityisen hyvin mm. vesi-ja seikkailupuisto Dinosauriasta, monipuolisesta leirintäalueesta sekä nostalgisesta Vahakabinetista, mutta alueelta löytyy myös sisäleikkipuisto HyperDino sekä loistavat puitteet suurillekin ulkoilmatapahtumille. Viime vuosina Visulahti on kehittänyt myös kesäkauden ulkopuolista toimintaansa ja esimerkiksi kodikkaat lomatalot ja tunnelmallinen rantasauna ovat varattavissa ympäri vuoden. Myös tilausravintola Kulkuri palvelee tilauksesta.

 

Varaa majoitus Visulahteen >>

 

Ympärivuotisuus näkyy Visulahdessa myös lisääntyneenä huvipuistopalveluiden kysyntänä. Vaikka huvipuistopalvelut rajoittuvat ainakin toistaiseksi touko-elokuulle, olemme onnistuneet ilahduttamaan asiakkaitamme mm. erilaisilla erikoiskampanjoilla myös pimeimpiin vuodenaikoihin. Talvisaikaan Visulahdessa on mahdollisuus avantouintiin saunanvarauksen yhteydessä, tai vaikka lumikenkäkävelyyn Saimaan rannan maisemissa. Kuulet tulevista kampanjoista aina ensimmäisenä Visulahden Facebook sivuilla. Voimassa olevat kampanjat näkyvät ja tulevat myyntiin kotisivuillemme.

Varaa saunavuoro avantouinnilla >>

 

Osta liput Visulahteen >>

 

Visulahti on uudistunut voimakkaasti vuodesta 2016. Vuosina 2016-2019 Visulahden Dinosauriaan on rakennettu kahdeksan uutta huvipuistolaitetta, joista suurin ja mahtavin on Piraattilaiva, joka nostaa matkustajan yli puiden latvojen. Hurjimmat hurjapäät hakeutuvat laivan päätypaikoille, jolloin voi tuntea hetken painottomuutta laivan saavuttaessa lakipisteensä ”aallon harjalla” ja aloittaessa matkansa taas alaspäin kohti vatsaa kouristavaa kurimusta. Tätä fiilistä ei kannata sivuuttaa. Toki Visulahdesta löytyy paljon tekemistä myös rauhaa rakastaville vieraillemme. Visulahden Dinosauria on Saimaan äärellä metsän kainalossa, joten luonto ja rauhallisuus ovat alueella myös vahvasti läsnä. Esihistoriaan katsauksen tarjoavat Visulahden legendaariset dinosaurukset, joita voit tavata kaikkialla huvipuistoalueella. Aivan ensimmäinen mammutti sinua tervehtii ja toivottaa tervetulleeksi yhdessä pitkäkaulan kanssa jo Dinosaurian pääportilla.

 

Iloinen Visulahti-loma Mikkelissä, Saimaan rannalla, odottaa sinua. Tervetuloa!

Osta liput Visulahteen >>

Osta liput tästä

Katso nettihintamme

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C