Ravintolat ja myymälät

Ravintolat

Visulahden matkailukeskuksessa ei tarvitse touhuta tyhjin vatsoin. Ruoka- ja virvokepisteitä on moneen lähtöön. Ravintola Kulkuri, Dinosaurian Dinogrilli, Kahvipannu, leirintäalueen vastaanotto sekä HyperDinon kahvio tarjoavat ruokaa, virvokkeita ja herkkuja Visulahti-retkesi aikana.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Ravintola Kulkuri

Avoinna kuumimman kesäsesongin aikana (juhannuksesta elokuun alkuun), tilauksesta myös muina aikoina. Ravintola soveltuu kesäsesongin ulkopuolella erinomaisesti myös yksityistilaisuuksien, kokouksien yms. pitopaikaksi. Kulkurissa onkin juhlittu muun muassa häitä, pikkujouluja, ylioppilasjuhlia, syntymäpäiviä sekä vietetty erilaisia yrityksen koulutus- ja virkistyspäiviä.

Ravintola Kulkurissa on 180-paikkainen ravintolasali, kesäterassi, tanssilattia ja vuokrattava kabinetti. Kulkurin kalustoon kuuluu myös videotykki kankaineen, musiikkilaitteet, langaton mikrofoni ja biljardipöytä.

Ravintola Kulkuri palvelee juhannuksesta elokuun alkuun.

Aukioloajat 2024:

20.6. klo 12-21, Buffet klo 12-17 (Aukioloaikojen muutokset mahdollisia kaikkina iltoina.)

21.6.-10.8. Arkisin klo 8-21, Viikonloppuisin (pe-la) klo 12-22 (02), Aamiainen klo 8-10, Buffet klo 12-17

Ála carte myynti alkaa klo 17.

Keittiö suljetaan 30 minuuttia ennen sulkemista.

Tiedustelut ja varaukset: katso yhteystietomme täältä.

Dinogrilli

Dinogrilli sijaitsee Dinosaurian vesipuiston altaiden vierellä. Dinogrilliltä saat herkulliset grilliruoat, virvokkeet ja kahviotuotteita. Dinogrillillä on anniskeluoikeudet.

Dinogrillillä voit myös pyytää henkilökuntaa tekemään puistokuulutuksia.

Dinogrilli on avoinna jokaisena Dinosaurian aukiolopäivänä.

Jäätelökioski

Visulahden Dinosauriassa hellekelien pelastus on jäätelökioski, jossa on herkullinen valikoima jäätelöiden kestosuosikkeja.

Kioski palvelee juhannuksesta elokuun alkuun. Kioskin ollessa suljettuna myymme jäätelöä mm. Dinogrillillä, Dinosaurian matkamuistomyymälässä, leirintäalueen vastaanoton bistrossa ja HyperDinon kahviossa niiden aukioloaikoina.

Kahvipannu

Dinosaurian moottoriratojen tuntumassa sijaitsevasta kahvilasta löydät kahviotuotteita, karkkia ja jäätelöä.

Kahvipannu palvelee heinäkuussa sekä Dinosaurian synttärivarauksissa myös muina aikoina. Mikäli kahvio on suljettu, saat Kahvipannun herkut Dinosaurian Dinogrilliltä, ravintola Kulkurista tai HyperDinon aulakahviosta.

Leirintäalueen vastaanoton bistro

Palvelee kesäaikana pääportilla vuorokauden ympäri. Vastaanotosta löytyy valikoima peruselintarvikkeita, kahviotuotteita, jäätelöä, limpparia ja makeisia. Vastaanotto bistrossa on anniskeluoikeudet.

HyperDinon kahvio

Sisäleikkipaikan viihtyisässä kahviossa voit nauttia makeista ja suolaisista herkuista sekä tuoreesta kahvista Hyperdinon aukioloaikoina.

Myymälät

Dinosaurian matkamuistomyymälän laajasta valikoimasta saatavana leluja, pyyhkeitä ja uima-asuja. Herkkunälän yllättäessä pikkunaposteltavat ja virvokkeet löytyvät saman katon alta. Satoi tai paistoi – meiltä löytyy myös aurinkorasvaa ja sadetakkeja. Matkamuistoja löydät myös HyperDinosta ja Vahakabinetista. Matkamuistomyymälät avoinna kohteiden aukioloaikoina.

Tervetuloa tutustumaan!

Osta liput tästä

Katso nettihintamme

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C