fi en ru

Toiminnot

Toiminnot


Dinosauriassa yhdistyy huvi ja hyöty, sillä kaikki toiminnot kannustavat perheitä liikkumaan yhdessä ja pitämään hauskaa. Lukuisat kiipeily-, hyppimis – ja seikkailupaikat on tarkoitettu aktivoimaan lapsia ja löytämään liikkumisen riemun. Dinosauriassa on erillinen vesipuistoalue, jossa on iso uima-allas liukumäkineen, Waterplay-toiminto sekä muita hauskoja vesitoimintoja. Liukumäkien ykkönen on 13 metrin korkeuteen kohoava jättiliukumäki, joka antaa huimat kyydit mäkeen uskaltaville. Dinosauriasta löytyy myös moottoriratoja, Battle Station Rex, pomppulinnoja, karuselleja, seikkailulinnoja ja kaikkea muuta hauskaa lomapäivän ratoksi. Dinosauriassa tapaat myös esihistorialliset dinosaurukset, joista suosituin on “halisaurus”. Halisaurus kuljeskelee alueella vapaana ja saattaa yllättää sinut lempeällä dinohalilla.

 

Dinosaurian toiminnot listattuna:

-Vesiliukumäet, uima-altaat ja höyrysauna
-Space Boats -miniveneet
-Water Play -lastenallas
-Huvipuistolaitteet; piraattilaiva, ketjukaruselli, vauhtijuna, teekuppikaruselli, minimaailmanpyörä, apollokaruselli
-Moottoriradat (pienet mikroautot ja golfautot)
-Pomppulinnapuisto
-Niagara-mattoliukumäki
-Trampoliinit
-Seikkailulinna
-Dinofossiili
-Battle Station Rex -pehmopallotykkiareena
-Seikkailusaari
-Polkuveneet
-Dinogrilli
-Kahvipannukahvio
-Jäätelökioski
-Matkamuistomyymälä

Visulahden sisäleikkipaikka HyperDino on suunnattu alle 12 -vuotiaille. HyperDinon avaruusaiheisessa sisäseikkailupuistossa lapsesi pääsee turvallisesti koettelemaan taitojaan kiipeilyradoilla, pomppupaikoilla ja liukumäissä. Touhutilaa on yli 500m2 neljässä kerroksessa. HyperDinossa on myös erillinen taitopelialue, jossa on mm. pallonheittoa, sählyä, kiipeilyseinä ja paljon muuta. Testaa myös soft air -tykit! Sadesääkään ei HyperDinossa haittaa, sillä paikka on täysin katettu. Lapsesi leikkiessä voit nauttia HyperDinon viihtyisän kahvion suolaisista ja makeista herkuista sekä tuoreesta kahvista.

 

SYNTTÄRIT HYPERDINOSSA

HyperDinossa voit järjestää myös lastenkutsuja touko-elokuussa, talviaikana HyperDino on suljettu. Ikimuistoiset syntymäpäivät lapselle järjestyvät kädenkäänteessä. Voit varata synttärit HyperDinon normaalina aukioloaikana tai aukioloaikojen ulkopuolella yksityiskäytöön. Kesäkaudella (kesä-heinäkuussa) on varattavissa myös erilaisia tarjoilupaketteja. Syntymäpäiville lahjoja jakamaan voit tilata Dino-maskotin. Visulahti muistaa myös koululais- ja päiväkotiryhmiä. Luokkaretket HyperDinoon nyt varattavissa!

Varaukset ja lisätiedot numerosta 015 182 81 tai [email protected]

HINNASTO:

Sisäänpääsymaksu 10 € / lapsi. Aikuiset ja valvojat sisään maksutta. Katso Hyperdinon aukioloajat täältä.

Erillisen pöytäalueen vuokra synttäriryhmille (paikat 20 hengelle) 20 € / 2 h

Hyperdinon vuokraaminen yksityiskäyttöön aukioloaikojen ulkopuolella 150 €/ 2 h / max 20 lasta. Sis. sisäänpääsyt max 20:lle lapselle, leikkipaikan yksityiskäytön ja aula-alueen vapaan käytön omia tarjoiluja varten.

Suuremman ryhmät kysy tarjous! Varaukset ja lisätiedot numerosta 015 182 81 tai [email protected]

Lataa ja tulosta syntymäpäiväkutsut

Vahakabinetin monipuoliseen kokoelmaan kuuluu noin 80 taidokkaasti tehtyä nukkea: kaikki Suomen presidentit, valtion päämiehiä mm Venäjältä ja Ruotsista, kulttuurihahmoja, eri alojen julkkiksia, urheilijoita ja tietysti myös joulupukki.

Tervetuloa kuuluisuuksien maailmaan!

 

Xon-puisto sijaitsee Visulahden alueella ja muodostaa siten ainutlaatuisen huvi- ja elämyspuistokokonaisuuden, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin nähty. Alueelta löytyy nyt varmasti tekemistä kaikenikäisille. Puisto on erityisen suosittu kohde polttari-, synttäri- sekä yritysryhmien huvittelukohteena.

Xon-puistossa koet lennokkaita elämyksiä hurjissa extreme-laitteissa ja moottoriradoilla! Moottoripuistosta löydät mm. mönkijät ja mopot. Paintball-kentät tarjoavat loistavat puitteet kunnon värikuulapeleihin. Alueella on myös Xon-Cafe ja iso terassialue, jossa voi välillä levähtää ja katsella vaikka benji-hyppyjä.

Xon-puiston alueelle on vapaa pääsy. Aukioloaikojen ulkopuolella puisto on auki ryhmille myös tilauksesta. Laiteliput hinnaston mukaisesti (toiminnot eivät sisälly Visulahti-rannekkeeseen).
Xon-puiston tarkemmat tiedot ja hinnat löydät täältä:

www.xonpuisto.fi

Xon-puiston toiminnot:

-Benji- ja katapulttihypyt
-Mekaaninen rodeohärkä
-Sumopainipuvut
-Paintball-pelit
-Mönkijät ja mopot
-Vesipallokävely
-Megatrampoliini
-Jättikeinu
-Avaruuspallo
-Benji-juoksu
-Vesijettipalvelut- ja vuokraus
-Moottorikelkkasafarit- ja vuokraus
-Xon Cafe

Lahti Karting Center  alkoi kesäkuussa 2016 toimimaan Visulahden tunnetulla ulkokarting-radalla.

 

– 10min kerta-ajot ilman ennakkovarausta

– GP-kilpailut ja kaverikisa toimivat ajanvarauksella.

Ennen ajoa saat ajo- ja turvakoulutuksen. Alaikäraja on 10 vuotta, minimipituus 150cm ja maksimipaino 110 kg. Lasten autoissa ikäraja on 5-9 vuotta.

Meiltä löytyy ajohaalarit, kypärähuput ja kypärät. Päihtyneenä ajaminen kielletty. Aikaisempaa ajokokemusta ei vaadita.

Sadekelillä rata on suljettu.

Katso aukioloajat, hinnat ja varaustilanne täältä: www.lahtikarting.fi/visulahti

 

Visulahden toiminnot eivät rajoitu ainoastaan huvipuistoihin vaan alueella on runsaasti muutakin nähtävää ja tekemistä.

Huvipuistopäivän yhteydessä voit kokeilla esimerkiksi minigolfia, tennistä, frisbeegolfia, beachsocceria, lentopalloa, sulkapalloa, mölkkyä tai petankia. Kaikki toiminnot ovat maksuttomia Visulahdessa majoittuville ja leiriytyville. Varusteet ja pihapelit voit lainata leirintäalueen vastaanotosta.

tt (4)

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.