U.K.K

U.K.K

Mistä voin ostaa pääsylippuja?
Lipunmyyntipisteet ovat Dinosauria, HyperDino ja Vahakabinetti. Leirintäalueen vastaanotossa ei lipunmyyntiä. Pääsyliput voi ostaa myös etukäteen verkkokaupastamme.

Millä voin maksaa Visulahdessa?
Vesipuiston kassoilla hyväksytään seuraavat maksuvälineet:

  • Käteinen
  • Pankkikortti
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Diner’s Club
  • Lounasseteli

Osa kassoista hyväksyy ainoastaan käteistä. Visulahden alueella ei ole pankkiautomaattia.

Voinko maksaa pääsyliput liikunta- tai kulttuuriseteleillä?
Valitettavasti emme vastaanota liikunta- tai kulttuuriseteleitä.

Ostin verkkokaupasta e-liput, miten käytän niitä?
Ostaessasi e-liput verkkokaupasta, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on linkki lippuihin. Liput on mahdollista ladata matkapuhelimeen tai tulostaa paperille. Visulahteen saapuessa ne esitetään lipunmyyjälle vesi- ja seikkailupuisto Dinosaurian lipunmyyntipisteessä.

Ostin verkkokaupasta e-liput, mutta en saanut tilausvahvistusta sähköpostiini / en saa lippuja avattua?
Verkkokaupassa on mahdollista luoda asiakastili, johon kirjautumalla löydät ostohistorian kaikista ostamistasi e-lipuista. Liput tallentuvat asiakastilille ja ne on mahdollista ladata sieltä myöhemmin. Asiakastilin voi luoda myös jälkikäteen käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, johon e-liput on aiemmin tilattu.

Onko vesipuistossa vaatesäilytyslokeroita?
Kyllä, lokerot ovat vesipuistoalueella wc-rakennuksen yhteydessä ja ne toimivat 0,5 euron kolikoilla.

Voinko tuoda omia eväitä / juomia?
Omien eväiden nauttiminen ja grillaaminen puistoalueella on sallittua. Ravintolan tilat ovat kuitenkin pääasiassa varattu ravintolan asiakkaille. Lasipullojen tuominen vesipuistoon on kielletty sirpalevaaran vuoksi. Omien alkoholijuomien tuominen Visulahteen on myös ehdottomasti kiellettyä. Grillikatosten sijainnit näet puistoalueen kartasta.

Voiko rannekkeella poistua Dinosauriasta ja palata uudelleen?
Sisäänpääsyrannekkeella voit yhden päivän ajan liikkua rajattomasti koko puiston alueella ja poistua välillä.

Missä on löytötavarapalvelu ?
Toimitamme kaikki löytötavarat leirintäalueen vastaanottoon. Kiireettömät löytötavaratiedustelut sähköpostilla [email protected]

Ovatko vedet lämpimiä ja puhtaita?
Vesipuiston kaikki vedet ovat lämmitettyjä. Kunnan terveystarkastajat samoin kuin oma henkilökuntamme valvoo säännöllisesti, että vesipuistomme vedet ovat alan vaatimusten mukaiset.

Kuka tämän paikan omistaa?
Maaliskuussa 2007 Puuharyhmä-konserni ja sitä kautta myös Visulahti liitettiin osaksi Aspro Ocio S.A.:ta. Aspro on johtava eurooppalainen huvipuisto- ja vapaa-ajankeskusoperaattori.

Missä kannattaa majoittua?
Visulahden alueella on viihtyisä 400 paikkainen leirintäalue, lomakotitaloja ja leirintämökkejä, joihin voit majoittua yhdeksi tai useammaksi vuorokaudeksi. Visulahden lähistöltä löytyy myös useita muita majoitusvaihtoehtoja. Mukavaa majoittumista tarjoavat useat perheystävälliset hotellit.

Saako Visulahteen tuoda lemmikkejä?
Vesipuiston alueelle ei saa tuoda eläimiä, muualle alueelle kyllä. Myös lomakotitaloihin ja leirintämökkeihin lemmikit ovat tervetulleita.

Mistä haen lomakotitalon/mökin avaimet? Mihin aikaan pääsen majoittumaan/milloin on luovutus?
Visulahden alueella on lomakotitaloja ja leirintämökkejä, joiden avaimet haetaan vastaanotosta. Avaimet saa saapumispäivänä alkaen klo 16.00 ja luovutus on lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Mistä löydän aukioloajat?
Aukioloajat löydät osiosta “hinnat ja aukioloajat”.

Osta liput tästä

Katso nettihintamme

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C