fi en ru

Visulahti ei nuku talviunta – Vietä perheloma Visulahdessa

Visulahti ei nuku talviunta – Vietä perheloma Visulahdessa

Visulahti Mikkelissä lukeutuu Suomen tunnetuinpiin perhelomakohteisiin. Saimaan rannalla sijaitseva Visulahden matkailukeskus tunnetaan erityisen hyvin mm. vesi-ja seikkailupuisto Dinosauriasta, monipuolisesta leirintäalueesta sekä nostalgisesta Vahakabinetista, mutta alueelta löytyy myös sisäleikkipuisto HyperDino, museoautoja sekä loistavat puitteet suurillekin ulkoilmatapahtumille. Viime vuosina Visulahti on kehittänyt myös kesäkauden ulkopuolista toimintaansa ja esimerkiksi kodikkaat lomatalot, tunnelmallinen rantasauna ja tilausravintola Kulkuri palvelevat nykyään asiakkaita ympäri vuoden.

 

Ympärivuotisuus näkyy Visulahdessa myös lisääntyneenä huvipuistopalveluiden kysyntänä. Vaikka huvipuistopalvelut rajoittuvat ainakin toistaiseksi touko-elokuulle, olemme onnistuneet ilahduttamaan asiakkaitamme mm. erilaisilla erikoiskampanjoilla myös pimeimpiin vuodenaikoihin. Seuraavana vuorossa onkin Black Friday-kampanja, jonka yhteydessä kesän 2020 Visulahti-rannekkeet ja kausikortit tulevat olemaan super-edullisia. Kampanjaliput myydään osoitteessa visulahti.fi. Ostamalla ennakkoliput Visulahteen kesälle 2020 jo Black Friday-kampanjan yhteydessä, saat liput tavallista edullisemmin ja olet varmistanut iloisen Visulahti-päivän perheellesi tai ystävillesi hyvissä ajoin.

Osta liput Visulahteen >>

Visulahti on uudistunut voimakkaasti vuodesta 2016. Vuosina 2016-2019 Visulahden Dinosauriaan on rakennettu kahdeksan uutta huvipuistolaitetta, joista suurin ja mahtavin on Piraattilaiva, joka nostaa matkustajan yli puiden latvojen. Hurjimmat hurjapäät hakeutuvat laivan päätypaikoille, jolloin voi tuntea hetken painottomuutta laivan saavuttaessa lakipisteensä “aallon harjalla” ja aloittaessa matkansa taas alaspäin kohti vatsaa kouristavaa kurimusta. Tätä fiilistä ei kannata sivuuttaa. Toki Visulahdesta löytyy paljon tekemistä myös rauhaa rakastaville vieraillemme. Visulahden Dinosauria on Saimaan äärellä metsän kainalossa, joten luonto ja rauhallisuus ovat alueella myös vahvasti läsnä. Esihistoriaan katsauksen tarjoavat Visulahden legendaariset dinosaurukset, joita voit tavata kaikkialla huvipuistoalueella. Aivan ensimmäinen mammutti sinua tervehtii ja toivottaa tervetulleeksi yhdessä pitkäkaulan kanssa jo Dinosaurian pääportilla.

 

Iloinen Visulahti-loma Mikkelissä, Saimaan rannalla, odottaa sinua. Tervetuloa!

Osta liput Visulahteen >>

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.